Termék részletek



-30%
ADATVÉDELEM (GDPR) (Videó)

ADATVÉDELEM (GDPR) (Videó)

Változások + Aktualitások (2 db videó, 3 óra tananyag)
Dátum:
2024. március 1-ig rendelhető
Előadó:
Dr. Bölcskei Krisztián
Részvételi díj:
34 900 Ft
24 430 Ft (Vége: 2024.03.01)
VÁLASSZON, hogyan tekinti meg az előadást! 
:
Kosárba Kosárba
VIDEÓ/E-LEARNING: Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagos/késleltetett megtekintéssel. Utólagos/késleltetett megtekintés a részvételi díj kifizetése után kapott egyedi felhasználónévvel és jelszóval. A késleltetett megtekintés azt jelenti, hogy az előadás időpontja (2023. március 3.) után leghamarabb 7 nappal (2023. március 10.) lehet a videót először megnézni, innentől kezdve legkésőbb 2024. május 31-ig lehet a videót korlátlan alkalommal megtekinteni. Fontos! Az értékesítés 2024. március 1-jén zárul.
Részletek
  • Videó felvételének időpontja:

    2023. március 3., péntek
    2 db videó, 3 óra tananyag

    Előadó:

    Dr. Bölcskei Krisztián
    jogász, vezető adatvédelmi tanácsadó, Adatvédelmi Auditor Cégcsoport

    Ajánló:

    Aktualitások + Változások


    Tematika:

    ■ Alapfogalmak

    ■ Adat, információ fogalma

    ■ Adatvédelem, adatvédelmi jog fogalma

    ■ Információs önrendelkezési jog és adatvédelem összefüggései

    ■ Információszabadság

    ■ Közérdekű adat

    ■ Közérdekből nyilvános adat

    ■ Adatbiztonság fogalmi alapjai

    ■ Adatbiztonság elhatárolása, összefüggései

    ■ Bizalmasság, sértetlenség, rendelkezésre állás, védelemmel szembeni elvárások

    ■ GDPR Rendelet megalkotásához vezető út és a Rendelet rendszertani meghatározásának alapjai

    ■ GDPR szabályozás alapvetései

    ■ Újdonságok a GDPR vonatkozásában

    ■ Védendő jogi tárgy

    ■ GDPR szabályozási tárgya

    ■ GDPR hatálya (tárgyi, területi)

    ■ GDPR és Info tv. egymáshoz való viszonya

    ■ Lényegesebb fogalmak a GDPR és az Info tv. alapján

    ■ Személyes adat, személyes adat különleges kategóriái, alapvetések a személyes adatok különleges kategóriáinak kezelésével kapcsolatban

    ■ Bűnügyi személyes adat

    ■ Személyes adatok kezelése

    ■ Adatkezelés fogalma

    ■ Egyéb fogalmak az adatkezelésekkel összefüggésben

    ■ Profilalkotás

    ■ Adatkezelő fogalma, feladatai, kötelezettsége

    ■ Közös adatkezelők és feladataik

    ■ Adatfeldolgozó fogalma, feladatai, kötelezettségei

    ■ Személyes adatok kezelésére vonatkozó alapelvek

    ■ Jogszerűség, tisztességes eljárás és átláthatóság

    ■ Célhoz kötöttség

    ■ Adattakarékosság

    ■ Pontosság

    ■ Korlátozott tárolhatóság

    ■ Integritás és bizalmas jelleg

    ■ Elszámoltathatóság

    ■ Alapelvek az Info tv.-ben és egy speciális alapelv

    ■ Az adatkezelés jogalapjai

    ■ GDPR 6. cikk (1) bekezdés szerinti jogalapok

    ■ Adatvédelmi hatásvizsgálat

    ■ Érintetti jogok és ezzel kapcsolatos adatvédelmi feladatok

    ■ Adatvédelmi Incidens

    ■ Adatbiztonság, Magatartási Kódex és tanúsítás

    ■ Jelenlegi szankciók és következmények, jogorvoslat

    ■ Az adatkezelők által tipikusan végzett adatkezelési tevékenységek és tudnivalók. Audit alapvető lépései

    ■ Legfontosabb kötelezettségek

    ■ Adatvédelmi tisztviselő a GDPR Rendeletben


    Videó megtekintési díja:

    Videó megtekintési díja, mely költségként elszámolható: 34.900 Ft + áfa/fő

    30% kedvezmény 2024. március 1-ig:

    Videó kedvezményes megtekintési díja (30% kedvezmény):

    34.900 Ft + áfa/fő helyett 24.430 Ft + áfa/fő

    Az áfa mértéke: 27%. Az előadás díja költségként elszámolható.

    Technikai és hálózati követelmények:

    Minimális követelmények a Vezinfó (Videosquare) videó/e-learning felvételek és élő közvetítések (élő/online) lejátszásához

    Hardver-követelmények

    A szolgáltatás böngésző használatával vehető igénybe számítógépeken, illetve mobil eszközökön. A rendszer használata nem támaszt speciális eszköz-követelményeket. Egy ma átlagosnak mondható eszköz teljesítménye elegendő a felvételek (videó/e-learning) és élő adások (élő/online) lejátszásához.

    Szoftver-követelmények

    A szolgáltatás használatához, a felvételek (videó/e-learning) és élő adások (élő/online) lejátszásához a következőkre van szükség:

    • Böngésző (lásd kompatibilitási lista)
    • Egyéb követelmények: JavaScript engedélyezése (alapesetben engedélyezett minden böngészőben).

    Hálózati sávszélesség

    A felvételek (videó/e-learning) és élő közvetítések (élő/online) megtekintéséhez minimálisan 3-4MBps letöltési sávszélességre van szükség. Ennek a legtöbb, ma elérhető internet hozzáférési technológia (wifi, mobil internet, kábeles elérés stb.) megfelel. Mobil hálózat esetén vételi helytől és szolgáltatótól függhet az éppen rendelkezésre álló kapcsolat és sávszélesség (3G vagy LTE kapcsolat szükséges lehet a kiváló felhasználói élményhez).

    Kompatibilitási lista

    A szolgáltatás használható a következő operációs rendszerekkel:

    • Windows 7/8/10 és más Windows operációs rendszerek (Server)
    • Linux és egyéb Unix variánsok
    • MacOS
    • Mobil eszközök: IOS 12+ és Android 6.0+

    Támogatott böngészők és minimálisan szükséges verziójuk (értelemszerűen a fent felsorolt operációs rendszerekkel együtt értendő):

    • Firefox 60+
    • Google Chrome 60+
    • Microsoft Edge 20
    • Safari 12+
    • Internet Explorer: nem támogatott

    Jelentkezési feltételek:

    Ez a meghívó ajánlatnak minősül, a jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít és fizetési kötelezettséget von maga után. A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról részére e-mailen megküldött díjbekérőt az azon szereplő fizetési határidőig kiegyenlíti. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk és a díjbekérő megküldésével a lent megadott e-mail címre igazoljuk vissza. A rendezvény napján készpénzfizetés is lehetséges, kérjük, erre vonatkozó igényét a jelentkezési lapon előre jelezze. A kiegyenlítés után a rendezvény helyszínén adjuk oda a végszámlát. A Vezinfó Kft. megkéri a kedves résztvevőt, hogyaz átutalás bizonylatának másolatát a biztonság kedvéért szíveskedjék magával hozni. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 2. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50% + áfa költségét kiszámlázzuk. Lemondás hiányában a teljes részvételi díjat kiszámlázzuk. Amennyiben a jelentkező az előadáson a részvételi díj befizetése ellenére nem vesz részt, és az előadás előtti 2. munkanapig a részvételét írásban nem mondta le, a részvételi díj 70%-át költségtérítésként felszámítjuk és visszatartjuk, vagy más képzésre történő jelentkezés átirányítását rugalmasan kezeljük. A jelentkező adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Vezinfó Kft. a jövőben e-mailen személyre szólóan küldjön az előadásairól, kiadványairól tájékoztatókat.  Szervező fenntartja magának a jogot, hogy nem megfelelő érdeklődés vagy egyéb nem várt esemény (pl. előadó betegsége, áramszünet, időjárási viszonyok) esetén a képzés elmarad ez esetben további részvételi lehetőséget Jelentkező részére biztosítunk. Jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel ezért nem léphet fel.

    Szervező engedélyei:

    Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-001513/2016
    Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000238

    Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001497

    Intézmény-akkreditációs lajstromszám: AL-2721

    Akkreditációs szám (Magyar Ügyvédi Kamara): AK001005/2020
    Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-117529/2017, NAIH-117528/2017, NAIH-114924/2017, NAIH-114922/2017, NAIH-114925/2017, NAIH-114927/2017
Szolgáltatások
  • Igénybe vehető szolgáltatások
    Igénybe vehető szolgáltatások
    Cikkszám
    38055v

Kapcsolat

Galéria

Partnereink

Vezinfó blog

Jogadó blog

HELYSZÍNEINK

Kiadó
Moha Ház
1143 Budapest, Gizella út 42-44.
1143 Budapest, Gizella út 42-44.

Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben Ön feliratkozik hírlevelünkre és "kipipálja" a hozzájárulási nyilatkozatot, akkor azonnal ingyenesen elküldjük e-mailen az ADÓZÁS/SZÁMVITEL (A szakma lapja) című folyóirat 40 oldalas mintaszámát, PDF formátumban.

minden mező kitöltése kötelező
Facebook